Тест – головоломка №12-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважна людина успішна не лише у побуті, а й на роботі. Уважність можна тренувати та покращувати. Це можна і треба робити по-різному.

Одним із простих способів покращити уважність – це проходити різноманітні тести та головоломки, а також кросворди. Тому ми вам пропонуємо чергову головоломку з сірниками та інформацію про уважність.

Уважність спонукає нас скористатися нею, навмисно викликаючи позитивні зміни у поведінці нашого мозку. Активний вибір перепрограмування того, що відбувається нагорі, на церебральному рівні, може допомогти вам позбутися марних звичок і перестати реагувати на одні й ті ж повсякденні тригери та події одними й тими самими хворими методами.

Як медитувати

Як медитація працює на практиці? Ключ перебуває в останньому слові цієї пропозиції: це вимагає часу і вимагає вивчення. З цієї причини більшість людей починають з концентрованої практики технік усвідомленості на подушці, перш ніж навчитися концентрувати увагу на глибшому рівні в інших сферах життя і поступово набувати все більшого та більшого контролю над тим, як працює їх розум.

Перш ніж почати, відкиньте усі свої упередження, бо вони вам не допоможуть.

Правда в тому, що медитація не вимагає жодних особливих здібностей — у вас є всі необхідні ресурси зараз, вам просто потрібно знати, як отримати до них доступ.

У наступній статті ми продовжимо цю тему.
Ну, як вирішили головоломку із сірниками? Якщо вам не вдалося це зробити, правильне рішення ви знайдете на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.