Тест – головоломка №14-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Пропонуємо вам у ці вихідні нову головоломку із сірниками. Спробуйте вирішити її. Уважна людина вирішить такі завдання якнайшвидше, а уважність можна тренувати.

Інформація нижче буде вам корисною.

Чому я маю медитувати?

Навіть якщо, на перший погляд, ви почуваєтеся щасливим, здоровим та спокійним, медитація усвідомленості все одно може принести вам величезну користь. Нехтування своїм розумом схоже на нехтування роботою по дому.  Так само як через якийсь час у будинку накопичується бруд, мотлох і безладдя, негативні думки та емоції, стреси та тривоги можуть з часом зростати та ставати непереборними. Реалізувати
Практика медитації усвідомленості може знизити ризик цього. Але заглибмось в деталі; якими є відчутні, доведені переваги медитації?

Підвищення емпатії та співчуття

У багатьох буддійських практиках основною метою медитації є посилення емпатії та співчуття. Заспокоївши розум і покращивши уважність, ми можемо навчитися ставитися до інших із більшою добротою, терпінням та повагою. Ця ідея використовується в медитативних вправах на співчуття, таких як Медитація Люблячої Доброти та Тонглен, які зосереджені на культивуванні любові та співчуття до себе та інших. Зрештою, неодмінна істина полягає в тому, що лише практикуючи турботу про себе та співчуття до себе, ми можемо поширити цю поведінку на інших людей.
Після цієї інформації спробуйте вирішити головоломку зі сірниками. Вирішили її? Якщо не вирішили, то відповідь є на малюнку нижче.

Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.