Тест – головоломка №14-05-2с: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Значна кількість людей люблять відпочивати, розгадуючи головоломки або проходити тести на уважність. Це не тільки розвага, а й корисне для мозку заняття.

Значна кількість людей люблять відпочивати, розгадуючи кросворди, головоломки або проходити тести на уважність. До того ж це не тільки розвага, а й корисна для вашого мозку заняття. Ви тренуєте мозок та покращуєте уважність. А уважність потрібна не лише на роботі, а й у побуті. Інформація нижче буде корисною.

Менше залежно від зовнішніх джерел щастя

Більшість людей навчилися шукати щастя у зовнішніх джерелах, таких як стосунки, гроші та визнання. І коли справи йдуть по-нашому, то це може бути ефективним. Однак, зрештою, ми налаштовуємо себе на невдачу, покладаючись на обставини, які ми не можемо контролювати. Зовнішні фактори постійно змінюються, тому залежно від них наше психічне та емоційне здоров’я може бути надзвичайно нестабільним. Медитація спонукає нас знаходити міцне задоволення всередині нашого розуму, а чи не покладатися на зовнішні джерела; тому що, хоча вони можуть забезпечити комфорт та стабільність, гроші не завжди купують міцне щастя.

Поліпшений сон

Якщо ви з тих, хто щосили намагається спати ночами, медитація усвідомленості може бути відповіддю. Доведено, що ця практика зменшує втому, безсоння та депресію, часто протягом кількох тижнів. Спокійніший, менш захаращений розум може значно полегшити гарний нічний сон. Деякі види медитації підходять для цього краще, ніж інші – ознайомтеся з нашою статтею про роботу з диханням, щоб отримати додаткові рекомендації з цього питання.

А тепер можете переходити до вирішення головоломки зі сірниками. Якщо вам проблематично її вирішити, відповідь знайдете на картинці нижче.

Хорошого настрою та удачі вам!

Рішення завдання

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.