Тест – головоломка №15-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Коли людина практикує тести на уважність і вирішує різні головоломки, то у неї розвивається уважність. Ми вам пропонуємо вирішити головоломку із сірниками.

А уважність і усвідомленість можна покращити та інформація нижче буде корисною.

Розблокуйте свою підсвідомість

Наше активне мислення та прийняття рішень здійснюється свідомим розумом, який обробляє одну думку за раз і не зберігає довготривалу пам’ять. Медитація усвідомленості зменшує нашу схильність до відволікань, що може призвести до більшого зв’язку з підсвідомістю, яка часто є корисним джерелом ідей, натхнення та рішень. Розкриття цього прихованого потенціалу може підвищити нашу здатність справлятися із важкими ситуаціями та мислити нестандартно.

Більше спокою та душевного спокою

Використовуючи медитацію усвідомленості, щоб відзначати та усувати свої негативні думки та емоції, ви можете розробити способи справлятися з ними у майбутньому. Деякі форми медитації усвідомленості використовують якоря чи мантри, щоб позбутися тривожних думок, допомагаючи прищепити глибше почуття спокою та душевного спокою. Фактично дослідження показують, що області мозку, пов’язані зі спокоєм, пізнанням і щастям насправді, як відомо, фізично розширюються у відповідь на щоденну практику медитації усвідомленості. Медитація усвідомленості — один із найкращих способів розвинути заспокоєний розум.

Ну, як вирішили головоломку із сірниками? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче є рішення.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення вказано на зображенні

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.