Тест – головоломка №15-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Коли людина практикує тести на уважність і вирішує різні головоломки, то у неї розвивається уважність. Ми вам пропонуємо вирішити головоломку із сірниками.

А уважність і усвідомленість можна покращити та інформація нижче буде корисною.

Розблокуйте свою підсвідомість

Наше активне мислення та прийняття рішень здійснюється свідомим розумом, який обробляє одну думку за раз і не зберігає довготривалу пам’ять. Медитація усвідомленості зменшує нашу схильність до відволікань, що може призвести до більшого зв’язку з підсвідомістю, яка часто є корисним джерелом ідей, натхнення та рішень. Розкриття цього прихованого потенціалу може підвищити нашу здатність справлятися із важкими ситуаціями та мислити нестандартно.

Більше спокою та душевного спокою

Використовуючи медитацію усвідомленості, щоб відзначати та усувати свої негативні думки та емоції, ви можете розробити способи справлятися з ними у майбутньому. Деякі форми медитації усвідомленості використовують якоря чи мантри, щоб позбутися тривожних думок, допомагаючи прищепити глибше почуття спокою та душевного спокою. Фактично дослідження показують, що області мозку, пов’язані зі спокоєм, пізнанням і щастям насправді, як відомо, фізично розширюються у відповідь на щоденну практику медитації усвідомленості. Медитація усвідомленості — один із найкращих способів розвинути заспокоєний розум.

Ну, як вирішили головоломку із сірниками? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче є рішення.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення вказано на зображенні

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.