Тест – головоломка №15-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багато людей практикують ранкову зарядку. Проте практично ніхто не тренує мозок зранку чи протягом дня. А це потрібно і зробити досить просто.

Багато людей практикують ранкову зарядку або біг набережною. Проте практично ніхто не тренує мозок зранку чи протягом дня. А це потрібно і зробити досить просто. Потрібно проходити тести на уважність, різні головоломки та вирішувати кросворди. Це і буде зарядка для мозку, яка корисна особливо людям похилого віку. Інформація нижче буде корисною, перш ніж ви почнете вирішувати головоломку зі сірниками.

Зниження стресу та занепокоєння

Медитація усвідомленості спонукає вас визнавати свої думки, почуття та відчуття зараз, без реакції чи судження. Зміна того, як ми спостерігаємо та діємо відповідно до цього досвіду, може знизити ймовірність того, що ми будемо пригнічені стресом, тривогою чи негативом. Вивчаючи глибше свій досвід стресу, занепокоєння та занепокоєння, ми можемо навчитися боротися з цими почуттями у майбутньому.

Чи зацікавлені у доступі до цих величезних переваг? Існує безліч різних форм медитації усвідомленості, які дозволять скористатися цими перевагами. Піднімімо наші пошуки спокійного розуму на новий рівень і розглянемо деякі корисні вправи на усвідомленість, яких ви, можливо, раніше не пробували.

Відкрита увага

Боротьба за концентрацію це те, з чим багато людей борються під час медитації. Але багато людей не розуміють, що ми запрограмовані думати про увагу вкрай обмеженим чином. У житті різні обставини потребують різних стилів уваги; однак люди пристосувалися до використання вузького, сфокусованої уваги набагато більше, ніж їм насправді потрібно. Розширюючи наше усвідомлення та навчаючись культивувати відкриту увагу, ми можемо стати більш проникливими та перестати відчувати стрес або перевантажувати себе певними завданнями. Ця медитативна практика включає розширення нашого бачення за межі одного об’єкта медитації та, як результат, відчуття більшого зв’язку з нашим оточенням.

Додаткова інформація такого плану буде представлена у наступних тестах – головоломках із сірниками.
Чи вдалося вам вирішити представлену в цій статті головоломку з сірниками? Якщо не вдалося, то правильне рішення дивіться нижче.

Успіхів вам і міцного здоров’я!

Рішення показано на зображенні

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.