Тест – головоломка №18-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Люди хочуть почуватися у відмінному стані до старості, та й у літньому віці ясність розуму та здоров'я не завадить. Здоровий спосіб життя, фізичні вправи сприяють цьому

Проте потрібно підтримувати у тонусі та свій мозок. Це в побутових умовах можна робити, просто проходячи тести на уважність або вирішуючи головоломки. Тому ми вам і пропонуємо періодично головоломки із сірниками. Також ви повинні знати, що уважність можна розвивати та інформація нижче допоможе вам у цьому.

Впровадження цих основних технік у ваше повсякденне життя може значно покращити вашу здатність уважно слухати та взаємодіяти з іншими, роблячи вас усвідомленішими у всіх сферах життя. Вивчаючи повсякденну уважність, одночасно вивчаючи та пробуючи програми та техніки медитації, такі як MBSR або медитація люблячої доброти, ви можете значно покращити своє психічне здоров’я та якість життя.

Поради, які допоможуть вам освоїти медитацію свідомості

Шукайте прості задоволення в житті

Пошук простих задоволень, які ви зазвичай вважаєте зрозумілим, привнесе суть усвідомленості у ваше повсякденне життя. Насолоджуйтесь смачною їжею, гарячою ванною, співом птахів або сонячним ранком, занурившись у цей досвід і бувши вдячним за його існування.

Практикуйте усвідомлене співчуття до себе

Будьте ласкаві до себе

Використовуйте сеанси медитації співчуття та вправи люблячої доброти, щоб практикувати самоспівчуття, прощення та прийняття. Це кліше, але якщо ви не можете любити себе, як можна очікувати, що ви будете любити інших?

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це для вас проблема, то на малюнку нижче є відповідь.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.