Тест – головоломка №18-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Чергова головоломка зі сірниками повинна вас порадувати. Тести на уважність і головоломки прекрасна зарядка для вашого мозку, особливо для людей похилого віку

А уважність та усвідомленість можна покращувати та інформація нижче буде вам корисною.

Дізнайтесь більше про психологію усвідомленості

Найкращі ідеї сучасної психології можуть допомогти посилити силу східних традицій. Психологічний підхід до практики медитації усвідомленості може допомогти нам побачити, який вплив ми маємо на власний мозок. Дізнаючись більше про те, як розум працює, ми можемо розробити способи внесення в нього позитивних змін.

Практикуйте щоденні техніки свідомості

Чи це усвідомлена ходьба, усвідомлене спілкування або просте сканування тіла, є багато способів інтегрувати прості техніки усвідомленості у своє повсякденне життя, як ми вже обговорювали. Доповнення формальних медитацій цим більш природним підходом може допомогти вам підвищити усвідомленість розуму та тіла, покращити навички уваги та стати вдячнішими за хороші речі у вашому житті.

Спробуйте деякі керовані медитації

Використовуйте дихальні вправи, щоб знайти душевний спокій
Дихальні вправи можуть допомогти вам знайти спокій розуму і краще стикнутися з відчуттями тіла. Такі техніки, як діафрагмальне дихання, дихання Бутейко та поперемінне дихання через ніздрі, можна використовувати в особливо стресових ситуаціях або просто як частина вашого повсякденного життя, щоб сприяти спокою, рівновазі та душевному спокою.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося вам знайти правильне рішення? Якщо це проблема для вас, то відповідь ви знайдете на малюнку нижче.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.