Тест – головоломка №19-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Значна кількість людей дивляться на сайті Одна Хвилина тести на уважність та головоломки із сірниками. Тому просимо вам коментувати їх

У цій статті представляємо вам чергову головоломку із сірниками. Такі головоломки тренують мозок та покращують уважність. А уважність та усвідомленість можна покращувати та тренувати. Інформація нижче допоможе вам у цьому.

Як я живу зараз?

Життя зараз є найважливішим стовпом уважності. Але із чим це пов’язано насправді?

Найкращий спосіб по-справжньому жити справжнім — ігнорувати телефон та інші фактори, що відволікають, і повністю поринути у своє оточення. Зверніть увагу на почуття: запахи, смаки, відчуття, емоції, досвід та взаємодія з людьми. Практикуйте свідоме спілкування. Це життя сьогодення.

Чи працює свідомість при тривозі?

Наукові дослідження показали, що уважність може допомогти людям впоратися з тривогою та зменшити її. Змінюючи структури мозку, пов’язані з увагою, концентрацією та емоційною регуляцією, практикуючі усвідомленість можуть краще справлятися з тривогою та стресом. Цей процес, який можна запустити послідовною щоденною практикою, називається нейропластичністю.

А тепер, коли ви підкреслили трохи цікавої інформації про уважність, можете переходити до вирішення головоломки зі сірниками. Ну, як удалося її вирішити? Якщо це складно для вас, то відповідь ви знайдете на малюнку нижче.

Відмінного настрою вам та гарного дня!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.