Тест – головоломка №19-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Гарний настрій досягається чудовим станом тіла та душі. Тіло ви можете тренувати різними фізичними вправами, але потрібно також тренувати і ваш мозок

А для цього в побутових умовах підходять різноманітні тести на уважність і головоломки з сірниками. Сьогодні ми пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Ви також повинні знати, що уважність і усвідомленість можна тренувати, і інформація нижче буде вам корисна.

Усім корисно практикувати уважність та усвідомленість. Хто б не хотів, щоб діти та молоді люди, з якими ми працюємо, стали більш зосередженими, спокійними, контролюючими та самосвідомими? Уважність – це метод, який може допомогти навчити та зміцнити ці здібності з часом. Практикуючи усвідомленість, люди можуть навчитися краще усвідомлювати свої думки, почуття, відчуття та навколишнє середовище. Це допомагає нам переорієнтуватися та зосередитися на сьогоденні, а не на минулому чи майбутньому.

Вправи на свідомість

Незалежно від того, чи ви є звичайним педагогом, учителем спеціальної освіти, консультантом або батьком, знайте, що у вас є сила навчати практикам усвідомленості. Вам не слід бути експертом. Насправді ніхто ніколи по-справжньому не опановує уважності. Натомість ми всі покращуємо нашу практику, чим більше ми це робимо.

Дихання дракона

Величезним компонентом уваги є навчання тому, як контролювати власне дихання. З диханням дракона потрібно сидіти прямо, вдихати, висувати язик і видихати як дракон. Спочатку це здасться дуже дурним, але це допомагає довести ідею глибокого дихання.

А тепер переходьте до вирішення головоломки на уважність. Чи вдалося вирішити головоломку з сірниками? Якщо не вдалося, то відповідь ви знайдете на зображенні нижче.

Рішення показане зеленим кольором

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!