Тест – головоломка №20-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Тільки після того, як людина стала старшою, вона розуміє, що здоров'я - це найголовніше і його не можна купити за жодні гроші. Потрібно підтримувати здоров'я

Залежно від того, як людина ставиться до свого здоров’я, так вона себе і почуває, особливо в похилому віці. Хоча, звичайно, не всім у молоді роки була можливість приділяти увагу своєму здоров’ю. Ви можете це заповнити легкою ранковою зарядкою або прогулянкою по набережній, або в парку.

Додатково та бажано тренувати ваш мозок. Вдома це можна зробити за допомогою тестів на уважність, кросвордів та головоломок із сірниками. У цій статті ми пропонуємо вам одну з них. А уважність та усвідомленість можна тренувати, та покращувати. Інформація нижче буде вам корисною.

Повторюйте позитивні твердження. Це не тільки підіймає настрій, а й дає спокій, коли люди читають про себе свої позитивні твердження. Використовуйте візуальні ефекти дихання. Деяким людям потрібен конкретніший і наочний метод тренування дихання.

Слухайте музику. Відтворіть вибраний вами звук природи, класичну або будь-яку акустичну музику. Ви можете увімкнути музику, просто сісти та розслабитися, уважно слухаючи музику.
Використовуйте вироби. Ремесла можуть бути дуже уважним та заспокійливим заняттям для людей.

Щоб ви не робили, просто робіть це усвідомлено та уважно і не намагайтеся аналізувати себе і тим більше критикувати, якщо щось не виходить.

А тепер переходьте до головоломки зі сірниками та вирішіть її. Якщо вам не вдається знайти правильне рішення, то на малюнку нижче ви його побачите.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?