Тест – головоломка №21-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Кожна людина хоче бути здоровою і чудово почуватися. Для цього необхідно підтримувати своє тіло фізичними вправами, а мозку потрібно давати навантаженню

Вдома це можна зробити за допомогою тестів на уважність чи головоломок. Тому ми вам і пропонуємо вирішити чергову головоломку із сірниками. Для хорошого самопочуття інформація нижче буде корисною.

Жодної електроніки за одну-три години до сну. Електроніка перериває фізіологічні механізми сну та стимулює мозок. Якщо вночі вам необхідно сидіти за комп’ютером або телефоном, надягніть окуляри, що блокують синє світло.
Більш сприятливе для сну середовище, яке може включати приглушене світло, нижчу температуру та відсутність телевізора. Найкраще мати зручний матрац та подушку, а в ліжку не повинно бути собак, кішок чи дітей.

Уникайте важкої їжі пізно увечері. Розлад шлунка та печія можуть перервати сон.
Уникайте кави за три-чотири години до вимкнення світла та алкоголю, нікотину за одну-три години до сну. Безсоння є основним розладом сну, і ці стимулятори можуть заважати людям заснути.

Денна зарядка. Навіть невелика кількість щоденних аеробних вправ може покращити якість сну.

Постійний час сну. Вахтовикам доводиться особливо важко з цим, але ті, хто працює ночами, справляються краще, ніж ті, хто працює вахтовим методом.

Практикуйте свідомість

Уважність означає повну присутність зараз. Багатьом з нас легко загрузнути в речах, що відбулися в минулому або будуть у майбутньому, та упустити можливість жити в сьогоденні.

Боріться з повідомленнями та речами, що пінгують, вимагають уваги, практикуючи уважність на початку або в кінці дня або навіть під час обідньої перерви.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо це проблема для вас, то на малюнку нижче ви дізнаєтесь правильне рішення.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.