Тест – головоломка №22-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Ви можете покращити свою уважність та усвідомленість навіть у домашніх умовах. Не потрібно брати уроки у дорогих тренерів, просто вирішуйте різні головоломки

Наприклад, як у цій статті – головоломку із сірниками. Нижче також даємо вам інформацію та способи як покращити уважність.

Складіть порядок дня

Рутин надають нашому дню відчуття ритму, що дуже заспокоює. Це також допомагає покращити ваші добові ритми, підвищуючи шанси на якісніший сон, який, як ми всі знаємо, має вирішальне значення для гарного самопочуття. Намагайтеся дотримуватися регулярності та під час пробудження. Почніть свій ранок зі здорового сніданку, щоб ви могли ясно мислити, і одягніть одяг, який допоможе вам почуватися підготовленим до нового дня. Встановіть деякі вільні межі вашого робочого дня, з часом, коли ви відстежуєте час, роблячи перерви, щоб освіжитись, і час, коли ви опускаєте інструменти увечері. Виділіть час для відпочинку, щоб бути готовим взятися до справи завтра.

Створіть гармонійне середовище

Зовнішній порядок допомагає створити внутрішню гармонію, тому заправте ліжко, упорядкуйте свій житловий простір, відкрийте штори, щоб максимально збільшити природне освітлення, і зробіть робоче місце якомога чистішим, щоб допомогти вам сконцентруватися. Зверніть увагу, як швидке прибирання змітає павутину з вашого розуму. Якщо можете, вийдіть на вулицю і насолоджуйтеся заспокійливим ефектом перебування на природі, але навіть спостереження за хмарами, що рухаються, зі свого робочого столу може допомогти вам відчути себе заземленим.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Ну як вдалося вирішити завдання? Якщо не вдалося, відповідь ви можете подивитися на картинці нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.