Тест – головоломка №22-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Представляємо вам чергову головоломку із сірниками. Спробуйте розв'язати її. А уважність можна і потрібно тренувати та інформація нижче вам буде корисна

Представляємо вам чергову головоломку із сірниками. Спробуйте розв’язати її. А уважність можна і потрібно тренувати, і інформація нижче вам буде корисною.

Зосередьтеся

Коли ви відчуваєте занепокоєння чи пригніченість, поверніть свої думки до чогось конструктивного — що у вашій владі? Ми можемо потрапити у нескінченну спіраль “а що, якщо”, але “що я можу зробити” повертає вас на місце водія. Якщо ваш розум постійно переключається на речі, які ви не можете контролювати, будьте обережні з собою і використовуйте здорові фактори, що відволікають, такі як наведені нижче.

Рухайтеся заради психічного здоров’я

Ми часто пов’язуємо переваги руху з фізичним тілом, але воно необхідно нам не менше для нашого розуму. Трохи легкої розтяжки йоги, щоб зняти напругу, швидка прогулянка вгору та вниз сходами, щоб розігнати кров та ендорфіни, чи дискотека на кухні можуть стати відмінним стимулятором настрою!

Насолоджуйтесь мікромоментами

Розбавте свій день заспокійливими практиками, які допоможуть вам почуватися добре. Це може бути так само просто, як масаж з бальзамом для рук із улюбленим ароматом, музичний твір або хвилинна медитація, щоб заспокоїтися. Тримайте себе добре нагодованим і напоєним, щоб ви могли мислити здорово.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося вам знайти правильне рішення задачі? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче ви зможете побачити правильне рішення.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.