Тест – головоломка №22-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо ви часто дивитеся тести та головоломки з сірниками на сайті Одна хвилин, то прохання - залиште свій коментар. Ми орієнтуємось на ваші коментарі

Більшість людей з цікавістю проходять тести на уважність і вирішують головоломки та кросворди. Для покращення працездатності вашого мозку – це хороший варіант його потренувати. Тому ми представляємо вам чергову головоломку із сірниками. А інформація нижче може вас зацікавити.

Дихайте краще, щоб почуватися краще

Уповільнення дихання може заспокоїти розум і тіло, але якщо вам важко зосередитися тільки на диханні, натомість рухайтеся разом із диханням: знайдіть зручне місце, щоб покласти руки на відпочинок долонями вгору. На вдиху повністю розкрийте руки, а на видиху ніжно стисніть кулак. Продовжуйте зосереджуватися на русі ваших рук і зверніть увагу, як це розслаблює ваше дихання – це відмінне відволікання від марних думок.

Знайдіть час для спілкування

Зв’язок – це їжа для душі, тому знайдіть час поговорити, навіть якщо це телефонний дзвінок або повідомлення. Важливо спілкуватися з іншими.

Перезавантажте себе

Ви нічим не відрізняється від своїх пристроїв, так що відключайтеся і насичуйтеся відпочинком. Уважний вибір включає подкасти, аудіокниги, керовану релаксацію, таку як йога-нідра, або телебачення і фільми, які вас надихають.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо не змогли, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.