Тест – головоломка №22-05-4: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багато хто не зовсім розуміє, що таке уважність, а виявляється її можна тренувати за допомогою тестів на уважність і головоломок, а також кросвордів. Ми пропонуємо вам чергову головоломку з сірниками та інформацію про уважність.

Що таке уважність?

Ось найкращий спосіб подумати про свідомість:

Усвідомленість — це розумовий м’яз, який дозволяє нам перемикнутися з високої розумової передачі, такої як розв’язання проблем та роздумів, на нижчу розумову передачу, таку як спостереження та просте усвідомлення цього моменту.

Більшість із нас витрачає все своє життя на те, щоб навчитися думати, щоб перемикнути свій розум на більш високу розумову передачу. Хоча ця здатність корисна в більшості випадків – наприклад, коли ми складаємо тест або розв’язувати проблему на роботі, – нам також потрібна практика уявного перемикання в іншому напрямку. Певні дії, такі як засинання або рятування від занепокоєння, наприклад, насправді вимагають, щоб ми думали менше, а не більше. Уважність — найкращий спосіб покращити цю навичку.

Переваги початку практики усвідомленості

Так само як регулярні заняття спортом приносять багато користі здоров’ю, послідовна практика усвідомленості має низку потужних переваг.

Фізичні вправи допомагають нашому тілу залишатися в хорошій формі, а це означає, що наше тіло: А) ефективніше (сильніше, швидше, витриваліше), але також і Б) почувається краще (менше болю, більш розслаблено та легко).

Так само уважність допомагає нашому розуму залишатися в хорошій формі. Практикуючи усвідомленість і тренуючи нашу увагу, ми можемо краще використовувати свій розум — більш повно зосереджуватися, чинити опір спокусам і відволікаючим факторам і мислити більш ясно — але це також призводить до того, що ми відчуваємо себе краще розумово та емоційно.

Тепер переходьте до вирішення головоломки зі сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо не вдалося, подивіться на картинку нижче.

Міцного вам здоров’я та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.