Тест – головоломка №23-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Для покращення уважності в побутових умовах можна використовувати тести на уважність, кросворди та різного роду головоломки. Це особливо корисно людям похилого віку.

Ви таким чином тренуєте свій мозок і не даєте йому старіти. Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. А інформація нижче вам буде корисною.

Найкраще спілкування та стосунки

Запитайте будь-якого сімейного консультанта, яка найпоширеніша проблема у відносинах, і він обов’язково відповість: спілкування. Коли у нас виникають проблеми з впевненим та чітким самовираженням, ми схильні розсинхронізуватися з людьми, особливо з подружжям та іншими значущими людьми, з якими ми проводимо багато часу та приймаємо важливі спільні рішення. Так само здатність щиро слухати, не відволікаючись на наші власні насущні потреби та бажання, може виявитися напрочуд важким завданням. Уважність дуже допомагає в обох випадках і, отже, є чудовим способом покращити якість наших стосунків.

Збільшене відстеження цілей

Від втрати ваги до пенсійних накопичень — одна з головних причин, через яку у нас виникають проблеми з досягненням наших цілей, — це бездумність. Важко день у день утримувати переваги та обґрунтування наших цілей у центрі уваги. Так само легко відволіктися на суперечливі переваги або цілі – смак полуничного морозива має тенденцію витісняти уявлення про те, як ми виглядатимемо, якщо нам вдасться скинути ці 20 фунтів. Але, навчившись краще регулювати нашу увагу за допомогою усвідомленості, ми можемо покращити нашу здатність пам’ятати про наші найкращі наміри та чинити опір спокусам і відволікаючим імпульсам.

Тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо не вдалося, то на зображенні нижче ви його знайдете.

Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.