Тест – головоломка №23-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам сподобалися головоломки з сірниками, які ми публікуємо на сайті Одна Хвилина у рубриці: Тести, то ви можете прокоментувати їх. Це дасть нам розуміння, як часто вам хочеться вирішувати такі завдання.

У цій статті ми пропонуємо вам чергову головоломку зі сірниками та інформацію, яка буде вам корисна.

Найкращий сон

Мислення – це форма розумової роботи. І коли наш розум знаходиться в робочому режимі, він не може також перебувати в режимі відпочинку, що є єдиним способом заснути. Якщо вам важко заснути вночі через те, що ви не можете перекрити потік думок, що проходять через ваш розум, ви могли б зробити набагато гірше ніж уважність. Коли ми можемо вийти з режиму мислення наприкінці дня і просто усвідомлювати, ми дозволяємо своєму тілу розслабитися та просто заснути.

Перш ніж ми будемо надто схвильовані, пам’ятайте, що користь від усвідомленості приходить тільки після того, як ми виробимо звичку до усвідомленості.  Так само як біг на біговій доріжці протягом 20 хвилин не зробить нас миттєво швидшим бігуном або не змусить нас негайно скинути 15 фунтів, практика усвідомленості протягом 20 хвилин один чи два рази не призведе до миттєвого відчуття спокою, розслаблення та більшої концентрації.

Щоб стати швидшим бігуном або схуднути, потрібна постійна та стійка звичка до вправ. Так само справжні переваги усвідомленості приходять лише з послідовною і стійкою звичкою до практики усвідомленості. Всі ці переваги можливі, але якщо ми готові докласти зусиль.

Спробуйте використати вищезгадану інформацію.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Ну, як вдалося вам знайти правильну відповідь? Якщо це проблема для вас, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.