Тест – головоломка №24-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважна та усвідомлена людина швидко вирішує безліч проблем у житті. Уважність та усвідомленість можна покращувати за допомогою тестів та різних головоломок.

Вам у цій статті пропонується чергова головоломка із сірниками. А інформація нижче буде вам корисною.

Що потрібно, щоб досягти успіху з практикою усвідомленості

Є дві речі, які спостерігаються у людей, які успішно розпочинають та підтримують довгострокову практику усвідомленості:

Вони займаються щонайменше 5 днів на тиждень.
Вони займаються не менше 20 хвилин на день.

Знову ж таки, як і у випадку з фізичними вправами, неможливо очікувати користі від практики усвідомленості, коли ми робимо її лише іноді або коли виникає якесь почуття. Люди, які отримують користь від фізичних вправ, регулярно. І люди, які отримують користь від свідомості, регулярно практикують свідомість.

Правильно також і те, що, як і у випадку з фізичними вправами, необхідно підтримувати звичку, щоб зберегти користь. Ми не можемо очікувати, що протягом кількох тижнів старанно займатимемося усвідомленістю, отримаємо всі переваги, а потім відпочинемо і розслабимося. Це не так. Уважність — це м’яз, і він атрофується, якщо його не використовувати.

Отже, ось досить важливе питання, на яке має відповісти кожен, хто розглядає можливість розпочати практику усвідомленості: чи готовий я регулярно присвячувати близько 2 години на тиждень практиці усвідомленості?

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.