Тест – головоломка №24-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважна та усвідомлена людина швидко вирішує безліч проблем у житті. Уважність та усвідомленість можна покращувати за допомогою тестів та різних головоломок.

Вам у цій статті пропонується чергова головоломка із сірниками. А інформація нижче буде вам корисною.

Що потрібно, щоб досягти успіху з практикою усвідомленості

Є дві речі, які спостерігаються у людей, які успішно розпочинають та підтримують довгострокову практику усвідомленості:

Вони займаються щонайменше 5 днів на тиждень.
Вони займаються не менше 20 хвилин на день.

Знову ж таки, як і у випадку з фізичними вправами, неможливо очікувати користі від практики усвідомленості, коли ми робимо її лише іноді або коли виникає якесь почуття. Люди, які отримують користь від фізичних вправ, регулярно. І люди, які отримують користь від свідомості, регулярно практикують свідомість.

Правильно також і те, що, як і у випадку з фізичними вправами, необхідно підтримувати звичку, щоб зберегти користь. Ми не можемо очікувати, що протягом кількох тижнів старанно займатимемося усвідомленістю, отримаємо всі переваги, а потім відпочинемо і розслабимося. Це не так. Уважність — це м’яз, і він атрофується, якщо його не використовувати.

Отже, ось досить важливе питання, на яке має відповісти кожен, хто розглядає можливість розпочати практику усвідомленості: чи готовий я регулярно присвячувати близько 2 години на тиждень практиці усвідомленості?

Рішення виділено зеленим кольором
spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.