Тест – головоломка №24-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважність потрібно тренувати. Річ у тому, що без тренування вона погіршується, як і ваші м'язи атрофуються, якщо їх не навантажувати фізичними вправами.

Головоломка зі сірниками сприяє тренуванню вашого мозку. Спробуйте їх вирішувати періодично за часом та побачите результат. А інформація нижче буде вам корисною.

Як дізнатися, чи дійсно практика усвідомленості того варта

Якщо ви серйозно зацікавлені в усвідомленості, мінімальна вимога для того, щоб отримати справжнє уявлення про те, чи ви хочете займатися цим більше, становить близько 20 хвилин на день, більшу частину днів на тиждень, протягом 30 днів. Якщо ви зможете хоча б поекспериментувати з ним протягом місяця, у вас буде хороший шанс дізнатися, так чи інакше, чи варто воно для вас.

Як розпочати практику усвідомленості

Практика свідомості оманливо проста. Але просто не означає легко.

Повернемося до нашої аналогії з вправами: концептуально пробігтися дуже просто, але робити це досить складно. Але складність означає, що це того варте, а той факт, що це незручно, означає, що це сприяє зростанню. Усе це вірно й у практики усвідомленості.

Уважність повинна почуватися некомфортно більшу частину часу. Це означає, що ви переучує свій мозок працювати по-іншому. Майте це на увазі, коли почнете.

Крок 1: Логістика та підготовка до роботи

Виберіть час для вашої практики. Люди, які успішно практикують усвідомленість, роблять це в той самий час щодня. Подумайте про свій розклад і вирішіть, коли ви швидше за все зможете викроїти 20 хвилин часу. Більшість людей вважають, що якийсь час вранці є найкращим. Це не обов’язково має бути насамперед з ранку, але, ймовірно, це має бути до того, як ви приступите до звичайної роботи свого дня.

Якнайшвидше збільште кількість занять до 20-30 хвилин. Намагайтеся виділяти 5 хвилин у перші кілька днів, щоб полегшити собі завдання. Далі робіть по 10 хвилин протягом наступних трьох днів. На 7 день спробуйте 20 хвилин.

Тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам її не вдалося вирішити, то відповідь ви можете побачити нижче.

Успіхів вам і гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.