Тест – головоломка №24-05-4: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Чергова головоломка зі сірниками повинна вам сподобатися, як і всі попередні. Це дієвий спосіб підтримувати свій мозок у хорошому стані.

Уважна та усвідомлена людина завжди буде успішною у побуті та на роботі.

Практика усвідомленості може бути справді корисним інструментом для турботи про наше психічне здоров’я. Найкраще усвідомлення своїх думок і почуттів може допомогти запобігти їхньому раптовому придушенню.

Більшість людей думає, що усвідомленість — це синонім медитації. Усвідомленість включає медитацію, але це набагато більше; це усвідомлювати своє оточення і приймати його неупереджено та доброзичливо. Це дуже особистий досвід — дві людини не можуть пройти той самий шлях — але важливо з’ясувати, що найкраще підходить для вас.

Як і у випадку з фізичними вправами, вироблення хороших навичок вимагає невеликої роботи. Ви можете не відразу побачити переваги, і це нормально, це абсолютно нормально, коли ви відчуваєте труднощі на початку.

Медитація – це найпростіший шлях до усвідомленості, і ви можете легко знайти відео або аудіокліпи, щоб слідкувати за ними в Інтернеті.
У деяких відеороликах розповідається про практику усвідомленості, але якщо ні, спробуйте зосередитись на відчуттях. Наприклад, зосереджуватись на співі птахів зовні або на відчутті ніг на підлозі, але порада – вибрати щось постійне, що змушує вас почуватися спокійно.

Не хвилюйтеся, якщо вам це здасться важким, ви не розраховуєте стати олімпійським гімнастом після однієї стійки на руках, тому не розраховуйте стати гуру усвідомленості за одне заняття!
Подальшу інформацію ви можете прочитати в наступній статті про головоломки з сірниками.

А представлену у цій статті головоломці вам удалося вирішити? Якщо не вдалося, то на малюнку нижче є відповідь.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.