Тест – головоломка №25-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Якщо ви не поспішайте на роботу або вже на пенсії, то вранці можете приділити одну хвилину часу та пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками.

Це цікаво і, до того ж корисно для вашого мозку. А уважність і усвідомленість можна покращити та інформація нижче буде корисною.

Якщо ви виявите, що ваші думки блукають десь в іншому місці, намагайтеся м’яко повернути свій розум до того, на чому ви зосередилися. Уважність не включає судження про те, що відбувається, це просто спостереження. Ставлення, яке ми приймаємо, коли відчуваємо щось може мати великий вплив на те, як ми з цим справляємося.

Це можна назвати як “дресування цуценя”, тому що, подібно до цуценяти, ви помітите, що ваш розум буде відхилятися від шляху зосередження на дослідженні. Це звичайна справа, це просто те, що роблять уми. Привітайте себе, коли помітите, що ваш розум блукає в іншому місці, тому що це ще один крок до того, щоб краще усвідомити свій досвід. А потім, так само як ви обережно направляєте цуценя назад на стежку, м’яко поверніть усвідомлення на те, на чому ви повинні були зосередитися. Цей процес “дресування цуценя” може допомогти нам навчитися бути “на цей час”.

Працюйте з тим, що маєте

Ви можете поекспериментувати із тривалістю медитації та часом її виконання. Деякі віддають перевагу медитації, яка триває пару хвилин, але кілька разів протягом дня, а не десятихвилинну практику перед сном. Якщо ви хочете мати можливість виконувати більш тривалі медитації, почніть з двох коротких медитацій щодня і поступово збільшуйте кількість сеансів з часом.

Наступну інформацію про уважність ви зможете прочитати в інших статтях з головоломками з сірниками. Чи вдалося вам вирішити цю головоломку з сірниками? Якщо це важко для вас, то ви можете переглянути правильне рішення на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.