Тест – головоломка №25-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Щоденне проходження тестів на уважність або вирішення головоломок та кросвордів позитивно впливає на ваш мозок. Це своєрідна зарядка для нього.

Пропонуємо вам чергову головоломку з сірниками та також продовження інформації про уважність та медитацію.

Застосувати до реального життя

Медитація – відмінна форма усвідомленості, але щоб отримати всі переваги, нам потрібно застосовувати її у повсякденному житті. Роблячи це, ми можемо покращити нашу продуктивність і те, як ми впораємося зі стресом.

Один зі способів зробити це – розбити все на окремі етапи, що може зменшити тиск складних завдань та стрес, пов’язаний із ними. Коли ви прокинетеся, ви можете трохи потягнутися та подихати, перш ніж встати. Під час прогулянки ви могли б звернути увагу на кроки, які ви робите, та на краєвид навколо вас.

Усвідомленість – це коли потрібно зробити паузу, щоб подумати про швидко мінливе життя, і зосередитися на поточному моменті, що може бути дуже корисно, якщо ми відчуваємо стрес або тривогу.

Ведіть записи практики свідомості

Звіт про ваші зусилля – це цінний спосіб підвищити вашу поінформованість про вашу усвідомлену подорож і розвиток. Ви могли б написати про:

ваші практики медитації;
моменти повсякденної усвідомленості;
області уважності, які ви хотіли б покращити;
вплив на ваше самопочуття та працездатність.

Головний висновок, який слід зробити з цього, — слухати свій розум і тіло! Не хвилюйтеся, якщо ви бажаєте відпочити від практики усвідомленості на день або два, це нормально. Але іноді не забувайте шукати час, щоб перевірити себе.

Спробуйте тепер вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо вам це проблема, то правильну відповідь ви можете побачити на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.