Тест – головоломка №26-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам подобаються головоломки зі сірниками або тести на уважність, то ви можете про це написати у своїх коментарях. Ми будемо вам вдячні

Ми представляємо вам у цій статті чергову головоломку із сірниками. Ви повинні знати, що уважність можна покращувати та інформація нижче буде корисною.

Уважне слухання

Виберіть музичний твір, який ви ніколи раніше не чули, можливо, жанр, який ви зазвичай не слухаєте.
Намагайтеся слухати без суджень, просто відзначаючи різні аспекти – мелодію, ритм, вокал, музичне аранжування, інструменти, які ви можете розрізнити, як це змушує вас відчувати.
У міру того, як ви стаєте більш уважним слухачем, застосовуйте ці навички на робочому місці під час розмов та зустрічей, звертаючи увагу на те, що передається словами, тоном, виразом обличчя та мовою тіла, а також на те, як все це впливає на вас. та інших.

Почніть з малого

Практика усвідомленості має безліч переваг для вашого здоров’я, продуктивності праці та ваших стосунків, але важливо починати з малого та не очікувати, що ви зможете практикувати усвідомленість протягом тривалого періоду.

 

Як бізнес-мета, поставте собі кілька цілей, можливо, починаючи з однієї хвилини на день протягом першого тижня, збільшуючи до двох хвилин другого тижня і так далі.

Ви також можете використовувати цей початковий момент для перевірки різних типів практики уважності, ви можете знайти безліч інших пропозицій в Інтернеті, щоб спробувати.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це складно для вас, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Удачі та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.