Тест – головоломка №26-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Бажаєте дізнатися як уважність та усвідомленість впливає на життя людини? Тоді ця стаття для вас і до неї головоломка зі сірниками, яка допомагає це зробити.

Присутність є єдиним способом насолоджуватися життям повною мірою. Ці реалістичні поради перетворюють повсякденну діяльність на можливість бути уважним.

Ви живете тепер?

Ідея бути усвідомленим – бути присутнім і краще усвідомлювати життя, як воно відбувається, без засудження, без мети – може здатися суперечливою тим, хто звик жертвувати життям заради досягнення своєї мети, але розвиток усвідомленості допоможе вам досягти своєї мети та насолоджуватися життям ще більше. Коли ви усвідомлені, ви не тільки продуктивніші, але й отримуєте численні переваги у всіх аспектах свого життя. Дослідження показали, що у людей, які практикують усвідомленість, краще працює імунітет, менше стресу, покращується увага та пам’ять.

Присутність також допомагає вам насолоджуватися життям повною мірою. Бувши уважним, ви отримуєте більше задоволення від їжі, від друзів та сім’ї, від усього, що робите. Щось. Ви можете практикувати свідомість, роблячи щось просте, наприклад, чистячи зуби або перевіряючи поштову скриньку. Зверніть увагу на те, що ви помічаєте, будь то зосередження уваги на вдиху та видиху або на видах та звуках, коли ви йдете вулицею. Особливий момент усвідомленості це коли ви помічаєте, що ваш розум блукає, і ви повертаєте свою увагу до того, на чому вирішили зосередитися.

Прочитавши цю інформацію, тепер спробуйте вирішити головоломку зі сірниками. Ну, як удалося вам її вирішити? Якщо не вдалося, то відповідь ви можете побачити на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.