Тест – головоломка №26-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Чергова інформація про уважність та усвідомленість вам буде корисною, як і нова головоломка із сірниками, яку ми вам презентуємо. Вирішіть її.

Робіть одну справу за раз

Однозначність, не багатозадачність. Коли наливаєте воду, просто наливайте воду. Коли ви їсте, просто їжте. Коли ви купаєтеся, просто купайтеся. Не намагайтеся робити кілька справ під час їжі, купання чи чогось ще. Попри те, що багатозадачність може змусити нас почуватися продуктивнішими, дослідження показують, що ми робимо більше помилок при виконанні завдань і не зберігаємо інформацію в робочій пам’яті.

Виконання одного завдання за раз змушує нас глибше занурюватися в завдання, дозволяючи нам мислити творчо та використовувати навички розв’язання проблем, що, своєю чергою, дозволяє нам отримати більше сенсу від завдання. Попри те, що багатозадачність може викликати поспіх, зрештою глибоке поєднання з одним видом діяльності призводить до більшого почуття задоволення. Ось кілька цитат про свідомість, коли вам потрібно заспокоїти свій розум.

Дійте повільно та обдумано

Навіть коли ви виконуєте одне завдання за раз, ви все одно можете поспішати з цим завданням. Натомість не поспішайте і рухайтеся повільно. Робіть свої дії обдуманими, а не поспішними та випадковими. Коли ми поспішаємо, поспішаємо, поспішаємо і не уповільнюємося навіть на кілька секунд, ми не розуміємо, що робимо. Уповільнення також може знизити рівень стресу. Навіть якщо ви зробите три кроки на половинній швидкості та помітите на своєму шляху один вдих – цього з практикою може бути достатньо, щоб змінити ваше мислення та допомогти вашій нервовій системі налаштуватися.
Продовження вказаної інформації ви можете прочитати в наступній статті про головоломки.

Чи вдалося вам вирішити головоломку з сірниками? Якщо вам це проблема, то рішення є на малюнку нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.