Тест – головоломка №27-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Для того, щоб покращити своє самопочуття люди роблять зарядку або гуляють вранці та ввечері набережною або в найближчому парку. Однак необхідно не тільки підтримувати своє тіло, але й тренувати мозок.

Це потрібно, щоб він не старів і знаходився завжди у відмінному стані. А уважність можна покращувати та в побутових умовах, використовуючи нижче інформацію.

Роби менше

Якщо ви робите менше, ви можете робити ці речі повільніше, повніше та з більшою концентрацією. Якщо ви заповнюєте свій день завданнями, ви поспішатимете від однієї справи до іншої, не зупиняючись, щоб подумати про те, що ви робите. Але ви зайняті, і ви не можете зробити менше, правда? Неправильно! Іноді ми не хочемо відмовлятися від проєкту чи послуги, але коли ми усвідомлюємо наші власні потреби та щастя, це може допомогти нам люб’язно сказати “ні”, щоб збільшити кількість моментів відкритого, вільного часу. Коли ми робимо менше речей, ми можемо більше зосередитися на тих, які ми зберігаємо, приділяючи їм увагу, яку ми хочемо приділити. З’ясувати, що важливо і відпустити непотрібне.

Ставте простір між речами

Це пов’язано з правилом “робити менше”, але це спосіб керувати своїм розкладом, щоб у вас був невеликий перепочинок для усвідомленості. Рекомендується залишати 10 хвилин на початку або наприкінці кожної години, якщо вам доводиться планувати зустрічі поспіль. Дайте собі час на воду, їжу, прогулянки на свіжому повітрі та спілкування з колегами. Ми знаємо, що стрес, гіперактивність розуму та тіла заважають нам бути найпродуктивнішими та творчими. Необхідно, як правило, додавати додатковий годинник або дні навіть до стислих термінів. Це, ймовірно, не тільки більш реалістично, але також дає можливість дихати та виконувати своє завдання з наміром.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо це проблема для вас, то ви можете переглянути правильну відповідь на малюнку нижче.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.