Тест – головоломка з каверзою №27-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Тести на уважність та головоломки, які представлені на сайті Одна Хвилина дуже багатьом подобаються. Особливо збільшились перегляди по головоломках.

Людям цікаво вирішувати такі завдання і до того ж вони не займають багато часу. А вам мозок тренують. Ви повинні знати, що мозок можна тренувати та покращувати уважність та усвідомленість, а інформація нижче буде вам корисна.

Проводить хоча б п’ять хвилин щодня, нічого не роблячи

Просто посидь у тиші. Усвідомте свої думки. Зосередьтеся на своєму подиху. Зверніть увагу на світ довкола вас. Звикайте до тиші та нерухомості. Це принесе вам величезну користь — і це триватиме лише кілька хвилин. Рекомендується робити це вранці, тому що часто це єдина надійна пора дня, коли ви будете на самоті та вас ніхто не відверне. Крім того, якщо ви спробуєте це зробити вночі, ви можете просто заснути.

Перестаньте турбуватися про майбутнє

Стати більш поінформованим про своє мислення. Ви постійно турбуєтеся про майбутнє? Навчіться розпізнавати, коли ви робите це, а потім потренуйтеся повертати себе в сьогодення. Звичайно, це може бути легше сказати, аніж зробити.

Замість бути суворим до себе, коли настирливі думки просочуються назад у ваш мозок, постарайтеся дистанціюватися від цих думок. Одним із найпростіших прийомів є додавання фрази “Мій розум говорить…” перед кожною тривожною думкою. Це невелике зрушення нагадує нам, що ці занепокоєння є породженням розуму і не контролюють нас, що дозволяє перефокусуватися зараз. Зміст наших думок менш важливий, ніж наше ставлення до них. Якщо вам потрібна перспектива, дізнайтеся, як астрологія та психічне здоров’я можуть бути використані у ваших інтересах.

Сподобалась інформація? А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Вирішили її? Якщо не вирішили, то відповідь знайдете на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.