Тест – головоломка №27-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Знайдіть час, щоб пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками. Поєднайте приємне з корисним. Заваріть собі каву чи чай.

Потім зайдіть на сайт Одна Хвилина і вирішіть чергову головоломку зі сірниками, яку ми вам пропонуємо у цій статті. Це буде тренуванням для вашого мозку і, до того ж, це цікаво. Уважність та усвідомленість можна покращити і інформація нижче буде вам корисною.

Коли ви розмовляєте з кимось, зверніть увагу

Скільки у вас було розмов, у яких ви насправді не слухали, а насправді думали про те, що хочете сказати далі, чи становили у голові зовсім не пов’язаний із цим список справ? Це не тільки позбавляє вас насолоди від моменту, та й погіршує якість ваших стосунків. Коли ми приділяємо комусь усю свою увагу, ми можемо показати його та забезпечити заспокійливе невербальне спілкування. Це те, що змушує людей почуватися почутими та зрозумілими, і зрештою це призводить до більш глибоких та повноцінних стосунків. Ці чарівні фрази можуть урятувати будь-яку розмову.

Їжте повільно та насолоджуйтесь їжею

Їжу можна впхнути в горлянку поспіхом, але яка в цьому радість? Насолоджуйтесь кожним шматочком, повільно та отримуйте від їжі максимум задоволення. Цікаво, що таким чином ви будете менше їсти, а також краще перетравлювати їжу. Коли ми сідаємо і приділяємо увагу кожному шматочку, ми маємо час налаштуватися на те, чи голодне наше тіло чи сито, і впоратися з почуттям сорому чи занепокоєння з приводу часу їди. Дослідження показують, що навмисне харчування дозволяє людям приймати здоровіші рішення про їжу. Частково це пов’язано зі зв’язком між розумом та кишківником, оскільки мозку потрібен час, щоб визначити, що кишківник сповнений. Ось що усвідомлені їдці роблять під час кожного їди.

А тепер вирішіть головоломку із сірниками. Ну, як вам вдалося знайти правильне рішення? Якщо це становить вам проблему, то відповідь ви знайдете на малюнку нижче.

Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.