Тест – головоломка №28-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Необхідно періодично навантажувати мозок, тому що ви робите звичайну зарядку. У домашніх умовах це можна зробити за допомогою тестів на уважність або різних головоломок, наприклад із сірниками.

Необхідно періодично навантажувати мозок, тому що ви робите звичайну зарядку. У домашніх умовах це можна зробити за допомогою тестів на уважність або різних головоломок, наприклад із сірниками. Тому ми вам пропонуємо вирішити чергову головоломку із сірниками. А уважність можна і потрібно покращувати, і інформація нижче вам буде корисною.

Живи повільно та насолоджуйся життям

Так само, якби ви насолоджувалися їжею, з’їдаючи її повільніше, робіть все таким чином. Уповільнюйтесь і насолоджуйтесь кожною миттю. Налаштуйтеся на образи та звуки та пробудіть свої почуття до навколишнього світу. Переконайтеся, що ви це робите, періодично перевіряючи себе. Коли ви сідаєте в машину, перш ніж завести її, сядьте на мить, щоб подихати і помітити. Перш ніж вставити ключ у двері, щоб повернутися додому, зробіть три повні цикли дихання і запитайте себе, що вам особливо потрібно цього вечора, щоб подбати про себе якнайкраще?

Перетворіть прибирання та приготування їжі в медитацію

Готування та прибирання часто сприймаються як рутинна робота, але й те, й інше може стати чудовим способом практикувати усвідомленість щодня. Спробуйте виконувати їх як форму медитації, повністю занурюючись у ці завдання, концентруючись та виконуючи їх повільно та повністю. Зверніть увагу на запах кожного інгредієнта, відчуйте на руці метал ложки чи текстуру губки, подивіться на блиск очищеної стільниці тощо. Практика усвідомленості може бути напрочуд простою. Іноді життя складається з найпростіших частин, які ми схильні упускати або ігнорувати на автопілоті.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це складне завдання, то на малюнку нижче ви побачите правильне рішення.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.