Тест – головоломка №29-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Ранок у вихідний день має починатися з приємного і, звичайно, бажано з корисного. Приємне – це ароматна кава або запашний чай, а корисна – одночасно дивитися свою улюблену передачу по мобілці.

Можна урізноманітнити та пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками. Таким чином ви потренуєте свій мозок. Ви також повинні знати, що уважність та усвідомленість можна тренувати та покращувати. Інформація нижче буде корисною.

Усвідомлена ходьба

Ви колись дивилися на своє оточення, прогулюючись?
Ми настільки занурені у власні думки, що часто забуваємо зазирнути всередину себе та навколо себе. Але усвідомлена ходьба схожа на медитацію під час ходьби, що дозволяє знайти спокій між двозначністю.
Уважна ходьба – це процес, у якому кожен ваш крок дозволяє вам пройти через процес глибокого усвідомлення та спокою.

Уважна подяка

Почуття подяки до всього може змінити ваше мислення, чи то з вашим колегою, чи стороннім.
Якщо ви будете вдячні комусь за постійну підтримку та допомогу, це може додати усвідомленості вашій поведінці та цілюще вплинути на ваш психічний стан.
Бути вдячною комусь завжди може зробити людину кращою.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Намагайтеся зосередитися і вирішити завдання. Чи вдалося її вирішити? Якщо вам це становить проблему, то правильне рішення ви побачите на малюнку нижче.

Міцного вам здоров’я та доброго дня!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.