Тест – головоломка №29-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Представляємо вам у цій статті чергову головоломку із сірниками. Таким чином, можна потренувати ваш мозок і покращить настрій, а також уважність.

Уважність можна тренувати та інформація нижче вам буде корисною. Адже все можна робити не виходячи з дому та отримати відмінний результат.

Уважне спостереження

Уважне спостереження – це уважне вивчення природного об’єкта зсередини вашого оточення чи довкілля. Люди, які можуть зосередитися та уважно спостерігати за тим, що відбувається навіть протягом кількох хвилин, будуть налаштовані позитивно.

Об’єктами спостереження може бути будь-що, включаючи рослина, картина, небо і навіть птах. Таким чином, невелика перерва не тільки освіжить розум, а й надасть сили.
Приведення себе до моменту або потурання цьому процесу дозволить людям прийняти будь-які виклики у житті. Крім того, це допоможе їм краще зрозуміти речі, пробудити їх фізичні відчуття та підтримувати їхню активність протягом усього дня.

Уважне слухання

Вправи на свідоме слухання дозволять вам слухати без розрізнення, упереджень чи перешкод.

Це змусить вас усвідомити свої внутрішні думки та дії. Уважне слухання може допомогти вашим співробітникам краще зосередитися та сконцентруватися, допомагаючи нервовій системі заспокоїтися та повністю усвідомлювати сьогодення.
Практика цієї вправи може заспокоїти ваш неслухняний розум, зробити вас більш уважним та відпустити негатив.
У напружений час ви завжди можете включити улюблену музику, що дозволить людям розкрити свій розум та працювати більш ефективно.

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо не вдалося знайти правильного рішення, то його ви можете подивитися на малюнку нижче.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.