Тест – головоломка №30-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Для покращення уважності можна в домашніх умовах проходити різні тести на уважність або вирішувати головоломки, наприклад із сірниками.

У цій статті ми розміщуємо ще одну головоломку зі сірниками. А уважність та усвідомленість ви можете тренувати, використовуючи інформацію нижче.

Усвідомлене дихання

Ваша техніка дихання багато в чому пов’язана з вашим здоров’ям та самопочуттям. Багато стресу та фізичного занепокоєння може бути спричинене неправильною технікою дихання.
Тому перед початком дня люди мають займатися усвідомленим диханням.

Зробіть глибокий вдих, вдих-пауза-видих, 5-10 разів. Це допоможе вам залишатися активним протягом усього дня, підвищивши свою продуктивність та продуктивність на роботі.
Люди можуть знайти хвилинку, щоб свідомо дихати у будь-якому місці. Вони можуть відкинутися на спинку стільця або навіть вийти на свіже повітря, розслабитися та попрактикуватися у дбайливому подиху.
Пам’ятайте, що глибоке дихання потрібне для вашого загального щастя.

Уважне садівництво

Садівництво може бути добрим варіантом для тих, хто любить рослини. Ви також можете налаштувати біофільний дизайн, щоб створити робочий простір, що природно виглядає.

Рослини можуть допомогти очистити повітря і забезпечити краще робоче середовище.

Уважна діяльність

Виконання дій, які дозволяють вашим творчим здібностям виявитися, означає віддатися вправам усвідомленості.
Іноді люди забувають виділити час задоволення своїх внутрішніх бажань чи приділити час своїм хобі чи захопленням. Якщо у співробітників буде достатньо перерви, щоб вони хоча б 20 хвилин на день займалися тим, що їм подобається, це допоможе їм радіти життю.
Це може бути малюнок, ведення щоденника, лист, малювання, музика.

Спробуйте тепер вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо це важко для вас, то на малюнку нижче є відповідь.

Чудового дня вам і гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.