Тест – головоломка №30-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Здорове тіло та відмінний душевний стан – це два компоненти для щасливого життя. Тіло можна тренувати за допомогою фізичних вправ, а свій мозок потрібно також навантажувати.

Це можна зробити просто: потрібно проходити різні тести та головоломки, вирішувати кросворди. Головоломка з сірниками, також чудовий варіант тренування вашого мозку. У цій статті ми представляємо одну з них. Ви також повинні знати, що уважна людина успішна не лише на роботі, а й у побуті, а уважність можна тренувати. Інформація нижче буде корисною.

Уважне спостереження

Уважне спостереження – це медитація, яка дозволяє почуттям балувати позитивні емоції. Перегляд мотиваційних відеороликів може бути захоплюючим та пізнавальним.
Вправи на усвідомленість допомагають вирівняти ваші зигзагоподібні думки та заспокоїти вас на цей час. Крім того, це дозволяє дізнатися про щось нове, а також освіжити свій розум.

Уважне мислення

Уважне мислення – це когнітивно-поведінкова терапія, яка перестає контролювати ваші роздуми. Контроль над думками змушує людину бути уважною до своєї поведінки та розвиває неупереджене мислення.

Крім того, це збагачує позитивне мислення та продуктивність на роботі.
Практика усвідомленого мислення може змінити ваше життя, якщо люди почнуть практикувати його з сьогодення.

Уважне мовлення

Слова несуть у собі великий потенціал поранити чи зробити когось щасливим.
Завдяки усвідомленому мовленню люди можуть розвинути свою особистість і стати більш уважними.
Іноді люди схильні ображати одне одного словами. Але якщо вони практикують усвідомлену мову, то можуть возз’єднатися та створити прекрасний зв’язок один з одним.
Насправді мова – це форма йоги та вібраційної енергії. Таким чином, його практика змінить як їхню особисту, так і професійну сферу.

Тепер вирішіть головоломку із сірниками. Якщо вам це важко зробити, то відповідь ви побачите на малюнку нижче.

Міцного вам здоров’я та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.