Тест – головоломка №30-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважній людині простіше та комфортніше на роботі та в побуті. Уважність та усвідомленість можна тренувати. Для цього не потрібно багато часу та тренажерів.

Все можна робити навіть у домашніх умовах. У цьому допомагають тести на уважність та головоломки. У цій статті ми пропонуємо вам чергову головоломку зі сірниками. Для покращення уважності, вам буде корисна інформація нижче.

Вправи на свідомість

Використовуйте ці вправи, щоб практикувати свої навички.
Ці вправи на свідомість зміцнять вашу здатність практикувати свідомість і виявляться дуже корисними.
У всіх вправах не забувайте залучити кожне зі своїх почуттів і не поспішайте.

Під час практики, коли виникають міркування, інші думки чи будь-які інші відволікаючі фактори, не метушитеся, але обережно поверніть свою увагу до вправи.

Досліджуйте фрукт: використовуйте функцію “Спостереження та опис”, щоб досліджувати апельсин. Які візуальні особливості, на що схоже та як пахне? Тепер повільно починайте чистити апельсин та продовжуйте налаштовуватися. Зауважте будь-які емоції, думки або інші переживання, що виникають у вас під час цього процесу, але ні за що не потрібно чіплятися, натомість залишаючись залученим до діяльності. Зрештою, ви можете свідомо з’їсти апельсин.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Вирішили її? Якщо це для вас проблема, то правильну відповідь ви можете побачити на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.