Знайдіть котика на фотографії. Пройдіть тест на уважність

Іноді буває нудно, а іноді просто хочеться перевірити свою уважність і потренувати мозок. Цей тест буде якраз до речі.

На цій фотографії в зеленому листі ховається кіт. З першого погляду здається, що на зображенні нікого немає, але це не так. Якщо швидко поглянути на картинку, то можна подумати, що Пухнастик там немає. Однак це не так – кіт присутній на фото. Просто йому вдалося добре замаскуватися. Спробуйте знайти котика. Для того, щоб це зробити відносно швидко – необхідно зосередитися і показати свою уважність.

Для того, щоб вижити і зловити здобич, природа наділила котів умінням маскуватися. Навіть коли коти відпочивають, вони інстинктивно вибирають такі місць, де б їх не було відразу помітно. Цей котик вміло ховається і уважно спостерігає за вами.

Знайшли кота? Якщо не вийшло – підказуємо: кіт чорного кольору.

Знайшли? Друга підказка – він знаходиться лівіше від середини картинки. Якщо ви виявили котика без підказок, то це говорить про те, що ви уважна людина. Для тих хто не знайшов кота – дивіться на фото внизу. Кот обведений червоною лінією.

 ""

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.