Чи зможете знайти черепаху в озері? Тест на уважність

На свята можна відпочити і розслабитися. Тест на уважність буде цікавий для вас.

На цій фотографії перебуває черепаха. Озеро – це її місце існування і вона вміло може маскуватися в ньому. Для того, щоб її знайти необхідно підключити всю свою уважність і зосередитися. Звертайте увагу на деталі на фото.

Дамо підказку. Для того, щоб вам простіше було відшукати черепаху – підказуємо: розділіть фотографію на кілька частин і черговості перегляньте їх. Якщо ви уважна людина – то це завдання не представляється для вас складним. Якщо ж буде потрібно більше часу, то потрібно просто потренуватися на інших тестах на нашому сайті і ви незабаром придбаєте навик.

Друга підказка – потрібно придивитися до гілки і під водою ви побачите рептилію. Знайшли черепаху? Черепаха перебувати в центрі картинки.

Цей тест не легкий і тому не турбуйтеся якщо вам не вдалося знайти черепаху. На другому фото внизу вона обведена червоним квадратом.

 ""

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.