Оригінальний тест розповість про характер жінки. Залежить від довжини волосся

Цікаво дізнатися який у вас характер? Це можна дізнатися виходячи з довжини волосся.

Цікаво дізнатися який у вас характер? Це можна дізнатися виходячи з довжини волосся. Необхідно поглянути на картинку і вибрати те зображення, де ви відповідаєте своєму іміджу.

 ""

№1

Якщо ви лідер, ви обов’язково будете робити стрижку “під хлопчика”. Справа в тому, що такі жінки вміють швидко і безпомилково приймати рішення і оперативно діяти. Це їм дала природа. Однак сімейні цінності: діти і чоловік у них також на першому місці. Якщо ви маєте таку зачіску, то ви є творчою натурою і ви завжди виглядаєте молодо тілом і душею.

№2

Коли ваше волосся на доходять до плечей – це означає, що прекрасна леді, у якої є витонченість, ніжність і ви любите піклуватися про інших. Чоловікам подобається такі жінки і вони мріють на них одружитися. Однак такого типу жінки не розкривають свої обійми першого зустрічного чоловіка. Ви не любите потрапляти під вплив сильної половини людства і будете завжди стояти а своєму.

№3

Коли ви любите стрижку, щоб волосся доходили до плечей, то це означає, що у вас незвичайна енергетика. Ви сильний і цілеспрямована людина. Люди люблять з вами спілкуватися і дружити, так як ви різнобічна і цікава особистість. Ви відмінно розбираєтеся в людях і можете бути непоганим психологом.

№4

Жінки, які люблять носити довге волосся, є справжніми відьмами. Вони інтуїтивно відчувають, що станеться далі. Ви іноді і самі лякаєтеся своїх бачень і передбачень, але в цьому нічого страшного немає. Потрібно довіряти своєму внутрішньому голосу. Він вас ніколи не підводив.

Всі жінки думають, що зачіска, яку вони для себе обирають – це їх рішення. Вони думають, що це їм підказує їх мозок. Однак психологи і езотерики, що спеціалізуються на цьому питанні, говорять про зворотне. Жінкам вибрати зачіску підказує душа.

 ""

Ще в давні часи вважалося, що довжина волосся визначає характер і поведінку жінки. У цьому є якась магічна сила.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.