Пройдіть тест на уважність і спробуйте знайти панду

Серед імперських військ, включаючи штурмовиків, перегонників на спід-байкерів та снігових штурмовиків, є одна панда з такою ж чорно-білим забарвленням,

Це незвичайний тест на тему Зоряних воєн. Напевно всі дивилися цю кіноепопею, що захоплює. Знаєте всіх персонажів фільму і зможете відразу відрізнити де серед них сховалася панда.

Користувач Reddit Онешті дотримувався теми панди, але на цей раз намалював нечітку істоту, яка ховається серед групи штурмовиків, в ознаменування виходу Star Wars: The Force Awakens.

Серед імперських військ, включаючи штурмовиків, гонщиків на спід-байкерів та снігових штурмовиків, є одна панда з такою ж чорно-білим забарвленням, що та інші фігури.

Потім, в лютому цього року, щоб відзначити сезон «Оскара», ілюстратор Майкл Рогальський сховав панду з фільмів «Зоряні війни» і звів з розуму Інтернет, шукаючи її.

Користувач Reddit Онешті також брав участь в акції, сховавши ще одну панду серед цієї групи штурмовиків.

Спробуйте і ви відшукати панду і доведіть, що ви уважна людина. Можливо не відразу ви її знайдете, але якщо у вас це вийде – можете привітати себе – у вас гострий погляд.

Тим, кому не вдалося знайти панду – підказка, вона обведена краснім кружком на зображенні нижче.

 ""

Ви потім будете дивуватися: “Як я це пропустив? Панда явно виділяється, якщо знати, де дивитися на цьому малюнку. “

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.