Пройдіть тест на уважність – знайдіть панду серед драже Тік Так

Рекомендуємо періодично розгадувати кросворди, проходити тести та всіляко завантажувати ваш мозок, щоб він не розслаблявся і завжди знаходився в тонусі.

Пропонований тест дуже добре розвиває уважність і зосередженість. Працюючи з такими тестами або їм подібними, ви тренуєте свій мозок. Особливо це корисно людям похилого віку. Річ у тому, що з часом мозок людини якщо його не навантажувати різнобічними завданнями починає атрофуватися. Вченими доведено, що якщо ви займаєтеся і навчайте всі час, щось нове і пізнаєте світ, то проблем у віці зі сприйняттям навколишнього світу, практично не буде. Не потрібно думати, що пішовши на пенсію можна просто читати легкого змісту романи та дивитися серіали. Від цього мозок не буде тренуватися.

Тому рекомендуємо періодично розгадувати кросворди, проходити тести та всіляко завантажувати ваш мозок, щоб він не розслаблявся і завжди знаходився в тонусі. Це як звичайна зарядка для тіла.

Адже після зарядки людина відчуває себе бадьоро і його м’язи не атрофуються.

Спробуйте пройти цей тест і знайти панду серед драже Тік Так.

Ну, що вдалося визначити, де знаходиться панда?

Якщо ще немає, то внизу на зображенні підказка – панда обведена червоним кружечком.

 ""

Удачі вам і відмінного настрою!

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.