Тест на уважність. Ви можете помітити павука?

Спробуйте знайти павука.

Павуки бувають дуже маленькі та величезні. Залежно від того в якій місцевості живуть павуки, вони як правило такий забарвлення. Найголовніше, що вони майстри маскування і це їм потрібно для того, щоб непомітно пересуватися.

Деякі павуки закопуються в ґрунт, і чекають поки їх потенційна здобич проповзе поруч і потім нападають. На цій картинці сховався павук і чекає свою здобич. Спробуйте з першого погляду знайти павука. Це під силу уважній людині.

Ну як виявили відразу павука? Якщо не вдалося, то даємо підказку – павук майже такого ж кольору, як і ґрунт. Але ви його можете знайти на його ногах. Вдалося знайти?

Якщо ще немає, то подивіться на картинку нижче. Павук показаний чотирма червоними стрілками.

 ""

Як вам тест?

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.