Помер Філіп Левшин, пісні якого співають Григорій Лепс і Філіп Кіркоров – йому було всього 28 років

Молодий і талановитий хлопець помер в реанімації після численних операцій. Два роки тому його витягли з того світу, а тепер не вдалося.

Філліп Левшин був ще не найвідомішим, але досить популярним представником українського та російського шоу-бізу. Він не тільки сам виступав зі своїми композиціями, а й писав пісні для інших відомих артистів.

Філіп Левшин
Філіп Левшин

У переліку зірок, які виконують пісні Левшина, числяться Філіп Кіркоров, Григорій Лепс, Микола Басков, співачка МакSим, EMIN, Митя Фомін, Анжеліка Агурбаш, ROMANOVSKAYA.

Філіп був учасником кількох популярних ТВ- шоу – Х-фактор, “Від пацанки до панянки” і ін.

Філіп Левшин любив міняти образи
Філіп Левшин любив міняти образи

Друг і менеджер Філіпа Андрій Царенок написав так:  ""

Про свій діагноз – запалення підшлункової залози, хлопець дізнався в 2016 році, коли йому було всього 24 роки. Спровокувало гостру стадію простудне захворювання. Тоді йому зробили кілька операцій і хвороба на час відступила. А зараз повернулася. Філіп за два тижні переніс кілька оперативних втручань, але організм не витримав.

Філіп Левшин
Філіп Левшин

Два роки тому хлопець пісню і кліп під провокаційною назвою “Принц Шоу-Біза”, тоді ж він вирішив змінити псевдонім на “Його Високість Філіп “. За його словами, таке сценічне ім’я він погодив з Філіпом Кіркоровим, який себе називає “Королем естради”.

Ми висловлюємо співчуття мамі і друзям Філіпа і давайте згадаємо його творчість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.