Померла Любов Румянцева: легендарній актрисі було 77 років

Любов Румянцеву пам'ятають по багатьом радянським фільмам.

Вона входила до переліку найкрасивіших і характерних актрис радянського кіно. Любов Румянцева знялася в таких відомих картинах як “Наодинці з усіма”, “Таланти і шанувальники”, “Одруження Бальзомінова”, “Людський голос”, “Філумена Мартурано”, а також в телесеріалах “Зал очікування”, “Каменська 2″,”Неділя в жіночій бані”, “Око за око” та інші.

Любов Румянцева
Любов Румянцева

Любов Григорівна в дитинстві жила в Молдові, активно займалася спортом і двічі ставали чемпіонкою республіки з настільного тенісу.

За фільм “Альпійська рапсодія” разом зі Станіславом Любшиним була номінована на Державну премію. У той час вона жила в Москві і була провідною актрисою в театре на Малій Бронній. Для участі у фільмі їй довелося довгий час жити в Білорусі і вона закохалася в цю країну.

Любов Румянцева в останні годі
Любов Румянцева в останні годі

В останні роки життя Любов Румянцева служила в Мінському художньому театрі. Причини смерті Румянцевої не повідомляються.

Може хтось захоче подивитися фільм “Альпійська рапсодія ” – після цього ваше ставлення до життя зміниться точно.

 

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?