Повне сонячне затемнення 14 грудня – особливий день, який матиме неабиякий вплив на людину

14 грудня 2020 року - знакова подія в астрономії і астрології - відбудеться повне сонячне затемнення. Воно особливо тим, що вплине на півроку життя людини.

Астрологи попереджають, що це дуже важливий день в житті кожної людини, навіть якщо він вживу не зможе спостерігати явище. Ми докладно розповімо всі тонкощі процесу і підкажемо, що можна і не можна робити 14 грудня під час затемнення, до нього і після.

Наукові факти

Повне сонячне затемнення 14 грудня розпочнеться о 16.33 за київським часом (14.13 за всесвітнім координованим). В 18.13 Місяць повністю закриє сонячний диск. Жителі України, як і більшої частини всієї Північної півкулі побачити нічого не зможуть, так як на цей час Сонце вже сховається за горизонтом.

Спостерігати зможуть жителі Південної Америці і Африки. А повністю побачать тільки в Чилі та Аргентині.

Спостереження за затемненням Сонця
Спостереження за затемненням Сонця

Але зараз є кілька онлайн ресурсів, що дозволяють в режимі реального часу стати свідком цього унікального явища. Ви можете відкрити близько 18 годин один з цих порталів і подивитися, як все буде відбуватися (відео-посилання в кінці статті).

Що радять астрологи

Природне явище 14 грудня відбудеться в знаку Стрільця. Саме цей знак сьогодні отримає найбільший вплив на долю. Можливі абсолютно несподівані події, кардинальні зміни, незаплановані процеси. Астрологи радять людям, що народилися під знаком Стрільця, сьогодні і найближчі три дні звести активність до мінімуму, не брати важливих рішень (змінити вже нічого не можна буде) і не починати нових справ (вони будуть провальними).

Поради астролог на 14 грудня 2020 року
Поради астролога на 14 грудня 2020 року

Грошові питання

Всі фінансові операції варто припинити до завтра, не брати кредити, не давати в борг, не робити передоплат і взагалі відмовитися від будь-яких значущих покупок. Що треба – робити: будувати плани і придумати собі нове джерело доходів.

Душевна рівновага

Останнє сонячне затемнення 2020 року – період серйозних трансформацій. Кожній людині рекомендується оновитися свої плани на найближчі півроку як мінімум, переглянути пріоритети, а також в обов’язковому порядку скласти перелік своїх цілей і бажань. Люди з позитивним ставленням до життя і навколишнього світу отримають міцну підтримку, а ось ті, хто несе негатив – неприємності. Варто позбутися таких почуттів як заздрість, ненависть і байдужість.

Відносини

У взаємовідносинах з іншими людьми, як близькими, так і з далекого оточення, цей день не найкращий для розмов, прояснень, прийняття доленосних рішень. Особливо не варто гарячкувати в сім’ї – сказане або зроблене сьогодні залишить слід на все життя і не самий хороший.

14 грудня 2020 року також ще не треба починати нові дружні, ділові, романтичні відносини, не варто навіть ходити на заплановане побачення. Все закінчиться одним розчаруванням.

Вплив затемнення на людину
Вплив затемнення на людину

Емоційний шквал

Емоції у всіх, особливо в другій половині дня, будуть зашкалювати, тому краще не нариватися, побути максимально наодинці, відмовитися від спілкування з неприємними людьми.

І дуже важлива порада! Зважуйте кожне слово – воно може зруйнувати багато – і дружбу, і довіру, і навіть любов.

Вплив затемнення на здоров’я

Такі дні завжди переносяться важко, особливо тими, у кого є серйозні хронічні захворювання. Затемнення в Стрільці найчастіше викликає загострення хвороб очей і вух. Можливі серйозні травми цих органів.

Уникайте перевтоми і стресів. День небезпечний простудами і вірусними інфекціями – треба поберегти себе і своїх дітей.

Повністю відмовтеся від алкоголю, до мінімуму зведіть куріння та інші шкідливі звички. Навіть кава може завдати шкоди – чашечки в день вистачить.

***

Всі ці рекомендації стосуються і на найближчі три дні – повністю вплив нівелюється тільки 18 грудня. А наслідки вашої поведінки сьогодні матимуть місце протягом наступних 6-ти місяців.

А тепер обіцяні портали, де ви зможете подивитися затемнення. Збережіть собі в закладки, поставте нагадування на 18 годин і спостерігайте дивовижне явище.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.