На місце померлого Романа Віктюка в театрі призначили нового художнього керівника

У Театрі Романа Віктюка новий художній керівник - ним став режисер Денис Азаров.

Нового художнього керівника трупи театру представив керівник Департаменту культури міста Москви Олександр Володимирович КИБОВСКИЙ. Ним став 34-річний театральний режисер Денис Азаров. Свою театральну діяльність розпочав у 2005 році в театрі “Нова опера ” Євгена Колобова, ставив спектаклі в Камерному музичному театрі ім. Б. Покровського, викладав у Великому театрі, співпрацював з театрами Гоголь-центр, Театр ім. Єрмолової.

де
Денис Азаров – новий художній керівник Театру Романа Віктюка

Діячі культури прокоментували призначення Дениса Азарова художнім керівником Театру Романа Віктюка, зазначивши, що Азаров дуже талановитий режисер, який зможе забезпечити театру перспективу.

Нагадаємо, раніше посаду художнього керівника займав засновник Театру, радянський, російський і український театральний режисер Роман Віктюк. 17 листопада цього року генія не стало. Роман Віктюк помер на 85-му році життя від тромбоемболії – гострої закупорки кровоносної судини тромбом. За місяць до смерті режисер перехворів на Ковід-19.

За 2 місяці світ втратив 4 великих акторів: найбільші діячі пішли один за іншим

Жванецький, Джигарханян, Віктюк, Гафт - великі актори, які померли за останні 2 місяці
Жванецький, Джигарханян, Віктюк, Гафт – великі актори, які померли за останні 2 місяці

Листопад 2020 року стало дуже трагічним місяцем. 6 листопада 2020 роки не стало великого письменника і сатирика Михайла Жванецького. Через трохи більше, ніж тиждень, 14 листопада зупинилося серце видатного актора і художнього керівника створеного ним же театру Армена Джигарханяна. Через 3 дні, 17 листопада вмирає великий театральний режисер Роман Віктюк.12 грудня пішов з життя поет і актор Валентин Гафт. Всі ці генії мистецтва померли один за іншим і світ в одну мить втратив найвидатніших діячів.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.