Хвора Лідія Таран на суворому карантині показала смішні наслідки ковіда: виросли поросячі вушка

Серйозну, але усміхнену провідну Лідію Таран ми звикли бачити в діловому образі або ж в домашній обстановці, але завжди при повному параді. А в такому вигляді - вперше.

А вся справа в тому, що зараз Лідія Таран змушено зробила перерву в роботі і знаходиться на строгому домашньому карантині – вона заразилася коронавірусом. Сталося це відразу після повернення провідної з донькою Василиною з Туреччини, де вони відпочивали в казковій Кападокії.

Судячи з усього, хвороба протікає в легкій формі, в домашній обстановці Лідія не виглядає сильно хворою. І тим не менше, її вид викликав здивування і потішив численних шанувальників провідною.

Лідія Таран на карантині
Лідія Таран на карантині

А вся справа в вушках – смішній м’якої рожевої пов’язці на голові. Лілія в ній така затишна і мила. Сама ведуча пожартувала, що це такий наслідок ковіда. І пошкодувала, що вірус її наздогнав саме в такий цікавий період, коли відбулася інавгурації нового президента США і вона повинна була вести репортаж про це.

А так довелося дивитися по телевізору. І знову Лідія пожартувала, що дивно для тітки, яка вилізла з телевізора (це вона мала себе на увазі як ведучу) дивитися телевізор.

Лідія Таран будинку на самоізоляції
Лідія Таран будинку на самоізоляції

На задньому фоні ми бачимо той самий телевізор з американським президентом, а ще поки не розібрану ялинку. Очевидно, що її провідна тримає для підвищення настрою.

Шанувальники Лідії побажали їй і доньці якнайшвидшого одужання і максимально використовувати такі вимушені канікули для того, щоб якісно відпочити.

Нагадаємо, що Лідія Таран сама виховує доньку Василину від Андрія Доманського.

Лідія Таран з донькою
Лідія Таран з донькою

У 2020 році жінка добудувала свій будинок в передмісті Києва, де тепер живе з донькою та своєю мамою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.