Помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп

Сьогодні, 9 квітня, помер чоловік британської королеви Єлизавети II принц Філіп у віці 99 років.

На 100-му році життя помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп. Про це повідомили в “Твіттері” королівської сім’ї.

“З глибоким сумом Її Величність Королева оголосила про смерть свого коханого чоловіка, Його Королівської Високості принца Філіпа, герцога Единбурзького”, – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що принц Філіп помер в Віндзорському замку вранці 9 березня.

Відомо, що останні кілька місяців здоров’я чоловіка королеви Єлизавети II погіршувалося. У лютому цього року принц Філіп був госпіталізований в лікарню. Причина госпіталізації не називалася, але в Букінгемському палаці раніше повідомили, що чоловік перебуває в бадьорому настрої і госпіталізація є запобіжним засобом.

Підкреслюється, що погіршення самопочуття члена королівської сім’ї не пов’язане з Ковід-19.

Королева Єлизавети II принц Філіп
Королева Єлизавети II і принц Філіп

Принц Філіп народився 10 червня 1921 року й не дожив всього два місяці до свого сотого дня народження. З 2016-му принц отримав титул самого довгоживучого нащадка королеви Вікторії, в тому році йому виповнилося 95 років. У 2017-му королівська сім’я відзначила святкування 70-річчя від дня весілля Єлизавети II і принца Філіпа, і це стало ще одним рекордом в історії династії Віндзорів і особистої біографії подружжя.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.