Потап розповів, з чого починалися його стосунки із Каменських

Продюсер зізнався, що спершу Настя йому дуже не сподобалася.

Олексій Потапенко та Настя Каменських під час прямого ефіру в Instagram зіграли у популярну гру «Правда або дія». У ході розмови репер зізнався, як розпочиналися його стосунки з дружиною  – співачкою Настею Каменських.

Він розповів, що спершу вони один одного недолюблювали. На його думку, причиною цього є однаковий знак гороскопу та схожість у характерах.

«Я закохався в неї не відразу, як її побачив. Розумієш, ми Тельці і дуже схожі за темпераментом. Не те щоб я її ненавидів, але мені вона спочатку не подобалася. Розумієш, поки Настю не знаєш ближче, здається, що всі ці її кривляння, емоції… Ми ж українці, усе приховуємо, щоб «люди нічого не подумали», ми трохи забиті цим Радянським Союзом з одного боку, а з іншого боку ми притиснуті релігією…», – поділився Потап.

Як зізнався продюсер, з перших днів знайомства він зрозумів, що Настя – його доля, але довго не міг прийняти цей факт. Репер пригадав, що найбільше його дратувала манера Насті говорити. Йому не подобалося, як співачка вимовляє букви «н» та «л», хоч і розумів, що причиною цього є її проживання в Італії.

«Коли я зустрів Настю, я відразу зрозумів, що це назавжди, але я від себе цю думку відсував, як міг, правдами і неправдами, але все-таки кохання перемогло в якийсь момент – чесно, не пам’ятаю коли, тому що було кілька таких спалахів», – розповів Олексій.

Також репер поділився своїми здогадками, які його риси приваблюють дружину.

«Вона мене дуже любить. Як ніхто не любить мене. Вона неймовірний життєлюб. Вона дуже гарна, добра, не заздрісна. І вона шалено красива. Вона весь час красива. Прокидаюся вранці – вона красива. Увечері приходжу – вона красива. Злиться на тебе, ніс свій наморщить, але однаково красива. Злишся на неї, а потім думаєш: «Ну чому ти така добра?», думаєш, де ж тебе обдурили. А потім розумієш, що ніде. Буває таке: раз і зійшлися. Я її люблю по-справжньому і не вихваляюся цим», – відверто розповів виконавець.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.