Мер’єм Узерлі з “Величного століття” здивувала природною красою: ні грама макіяжу

Зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала своїх шанувальників новими фотографіями в соціальних мережах. Ніякого макіяжу — тільки природна краса.

Популярна актриса Мер’єм Узерлі, яка зіграла головну роль у серіалі «Чудовий вік», похвалилася природною красою.

На опублікованій фотографії Мер’єм Узерлі позує біля дерева без макіяжу, ефектно завмерши в кадрі. Особливою краси фотографії додавало те, що вона була зроблена в чорно-білому стилі.

«Неземна», «Люблю тебе, Хюрем!», «Вау», «топ», «найкрасивіша дівчинка в світі», «красива, як завжди», «ти така красива», «ідеальна жінка», – пишуть її шанувальники .

Фото из социальных сетей Мерьем Узерли
Фото із соціальних мереж Мер’єм Узерлі

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.